بهشت ایران تویسرکان پایتخت گردو ، خبرها ، انتقادات ، پیشنهادات ، خبرها و تصاویر صعود کوهنوردان شهرمان به قله های ایران

طریقه ی درست کردن گرده مغزی تویسرکان
نویسنده : محمد هادی حسنوند - ساعت ٩:۳۳ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۳/۱٠/۸

  (1)         (2)

 

مواد لازم برای درست کردن گرده مغزی تویسرکانی : 

- آرد سنگگ 3 کیلو  - مغزه گردو 300گرم - پیاز 500 گرم - زرچوبه مقداری 1قاشق چایخوری - مایه خمیر بهداشتی 2 قاشق غذاخوری 

ابتدا مایه خمیر را با مقداری آب ولرم مخلوط کرده و بعد از آن با مقداری از آرد محلوط کرده تا به صورت خمیر درآید . 

سپس بقیه آرد را با آب ولرم مخلوط کرده ویک قاشق چایخوری نمک و دو قاشق چایخوری پکین پودر اضافه کرده سپس مایه خمیر را اضافه و خوب مخلوط می کنیم تا خمیر شود . عکس (1)

سپس خوب آن را پیچیده و در جای گر م قرارمی دهیم ( کنار بخاری ، رادیاتور شوفاژ ) تا ور بیاید یعنی مخلوط ما 3 برابر شود . 

بعد چونه به اندازه دلخواه می گیرم (عکس 2)وبعد از یکربع آن را داخل سینی فر تخت کرده  و مخلوط مغز گردو و پیاز را که داخل چرخ گوشت ریخته و با زرچوبه مخلوط کرده ایم به مقار نیاز روی ان را تزیین کرده و سپس در داخل فر قرارداده تا پخته شود مانندعکس شماره 3 و سپس نوش جان می کنیم صبحانه با پنیر و عسل و مربا .w    (3)


comment نظرات ()