بهشت ایران تویسرکان پایتخت گردو ، خبرها ، انتقادات ، پیشنهادات ، خبرها و تصاویر صعود کوهنوردان شهرمان به قله های ایران

تغذیه و نقش ادویه جات در هضم غذا
نویسنده : محمد هادی حسنوند - ساعت ۳:٢٦ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٢/۱٢/٢

حلیم چون غذایی خمیری شکل است و اینگونه غذا ها در معده زیاد متوقف می شوند تا عمل هضم صورت گیرد و جذب آنها بسیار کند انجام می شود ، اضافه کردن ادویه ای مثل دارچین می تواند به بهبود سرعت هضم و جذب این غذا کمک کند.

 

علاوه بر حلیم ، عدس پلو نیز در گروه غذا هایی است که اضافه کردن کشمش و دارچین به هضم آن بسیار کمک می کند زیر عدس طبع سردی دارد مصرف بیش از اندازه آن می تواند بی حالی وافسردگی را نیز به همراه داشته باشد که برای کنترل این حالت بهترین روش اضافه کردن ادویه است.


comment نظرات ()